CLASSIC ADVENTURE STORE

Hoi alle buiten vrienden.

Door de corona crisis werden we gedwongen om te stoppen op beurzen en evenementen! En al gauw bestond het plan om een winkel te beginnen, om zo contact te houden met de klanten. We zijn geopend begin mei  in Wissenkerke op het eiland Noord-Beveland Zeeland. Kom snel kijken in de winkel en genieten van zon zee en strand. De winkel is geopend op afspraak: 06-24516568

 

14 reacties

 • Mijn tel nr 06-15002531

  Marianne Letterie
 • Ik woon in Colijnsplaat en zou graag een keer naar Wissenkerke komen voor een wax coat. Kunt u mij mailen wanneer dat zou kunnen? Hartelijk dank

  Marianne van Delft
 • Marcel, allereerst bedankt voor je geweldige service en communicatie, zo zou het bij iedereen moeten zijn. Helemaal perfect en steeds snel reageren en 120% meedenken. Ik heb een geweldig Scippis jack bij jullie gekocht en ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen. Voor mij echt een 10 met een griffel !!!

  Jacob Nieland
 • Op 9 mei kocht ik via jullie webshop een gele jas, Katrina hooded jacket, van 279 €. Ik kreeg geen bevestigingsmail, hoewel het bedrag wel van mijn rekening ging. Enig idee wanneer ik die mag verwachten? Zowel de mail als de jas? Ik betaalde ook verzendingskosten. Graag zo snel mogelijk een bericht!

  Bea Van Ransbeeck
 • Hola amigos mucho gusto, soy nuevo pero me gusta el deporte de aventura, desearía que me envíen fotos de las casacas de Lona y de Pesca me interesa comprar; mil gracias por su ayuda, hasta pronto

  Omar Rodríguez

Laat een reactie achter