CLASSIC ADVENTURE STORE

Hoi alle buiten vrienden.

Door de corona crisis werden we gedwongen om te stoppen op beurzen en evenementen! En al gauw bestond het plan om een winkel te beginnen, om zo contact te houden met de klanten. We zijn geopend begin mei  in Wissenkerke op het eiland Noord-Beveland Zeeland. Kom snel kijken in de winkel en genieten van zon zee en strand. De winkel is geopend:

Woensdag tot zaterdag  van 12:00 uur tot 17:30

 

12 reacties

 • Marcel, allereerst bedankt voor je geweldige service en communicatie, zo zou het bij iedereen moeten zijn. Helemaal perfect en steeds snel reageren en 120% meedenken. Ik heb een geweldig Scippis jack bij jullie gekocht en ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen. Voor mij echt een 10 met een griffel !!!

  Jacob Nieland
 • Op 9 mei kocht ik via jullie webshop een gele jas, Katrina hooded jacket, van 279 €. Ik kreeg geen bevestigingsmail, hoewel het bedrag wel van mijn rekening ging. Enig idee wanneer ik die mag verwachten? Zowel de mail als de jas? Ik betaalde ook verzendingskosten. Graag zo snel mogelijk een bericht!

  Bea Van Ransbeeck
 • Hola amigos mucho gusto, soy nuevo pero me gusta el deporte de aventura, desearía que me envíen fotos de las casacas de Lona y de Pesca me interesa comprar; mil gracias por su ayuda, hasta pronto

  Omar Rodríguez
 • Beste,
  Op 10-03-2018 stonden jullie op de Classic Cars beurs in Rosmalen en heb ik een hele fijne jas van jullie gekocht: Hunter outdoor (British Lifestyle), van technisch materiaal; ik draag deze jas erg veel; ik zou graag een tweede voor mij en een exemplaar voor mijn vrouw kopen; zitten deze nog in jullie assortiment en kunnen we na lockdown een keer bij jullie langskomen in de winkel.
  Hoor graag,
  Met vriendelijke groet,
  Fokke Jonkman 06-86867799

  Fokke Jonkman
 • pmIbjuGSlrwqHh

  HbMhnvdVyQYE

Laat een reactie achter