Fotoshoot 2020 Nordberg

Hier een compositie van de fotoshoot 2020 zomer, voor het Outdoor merk Nordberg.We hadden het perfecte weer en licht was bijzonder voor de fotoshoot. Het is interessant, om te zien wat het uiteindelijke resultaat wordt. Met dank aan onze top fotograaf Anouk en aan onze super model Femke.

 

10 reacties

 • Beste mevrouw/mijnheer, De Katarina wax coat in de kleur blauw spreekt mij aan. Ik vraag mij af hoe de maten vallen. Ik draag de hollandse confectiemaat 40. Valt de maat L als een maat 40? Wil graag deze jas gebruiken voor het voorjaar en najaar en voor regenachtige dagen in de zomer. Graag uw reactie voor wat betreft de maat, mijn borstomvang is 97 cm, mijn taille is 83 en heupomvang 104. In afwachting van uw reactie, met vriendelijke groet, Liesbeth Bontekoning

  Liesbeth Bontekoning
 • Heb je net gebeld. Heb belangstelling bij Nordberg vest. Groen. Large. met dikke binnenvoering.
  Geen capuchon
  dicknijhuis56@gmail.com

  D. Nijhuis
 • RoFQrhXx

  PSoVTdJIj
 • pyYReTSnBAoZLCWi

  RepqaCSLfbKUPm
 • VvaBxezkUjNFrJc

  YKmkaPNEhF

Laat een reactie achter